Om Luxe De Luxe

Luxe-de-Luxe er en enkeltmandsvirksomhed, som er opstartet og drevet af en passion for det lækre. Luxe-De-Luxe henvender sig til den stil- og kvalitetsbevidste person, der som os elsker det gode liv.

Tanken bag de nøje udvalgte produkter er, at de skal give værdi. Det kan eksempelvis være i form af smagsoplevelser. Derudover sætter vi kvaliteten på vores varer højt.

Vi har champagne fra Angel, som er et eksklusivt champagne brand. Vi har rettigheder til at sælge de eksklusive produkter fra Yohann, som er en schweizisk designer, og vores egen danske designer Rune Jacobsen. Der er kvalitetskaffe fra Italien og meget mere.

Det er vores påstand, at luksus ikke behøver at være ekstremt dyrt.

Det skal samtidig være nemt for dig som kunde at bestille en vare hos os. Senest har vi indgået en aftale med E-synergi, som kan levere din bestilte vare til en pakkeboks eller direkte til din hjemmeadresse efter dit valg. Husk at vi har fragtfri levering på køb over 300 kr.

Vi er oprigtigt glade for, at du har valgt vores webshop. Vi imødeser altid feedback fra vores kunder, om det så er forslag til nye produkter eller andet.

Teamet i Luxe-De-Luxe